Transformerstation til bæredygtigt projekt

Hvad gør man, når ens vindmøller producerer mere el, end der efterspørges? Jo, man bygger et anlæg, der kan omsætte overskydende el til brint. I samarbejde med KK Wind Solutions har Priess A/S leveret en skræddersyet transformerstation til et innovativt brintanlæg, der netop har til formål at udnytte overskydende el. Projektet er det første af sin slags i Danmark, og hos Priess A/S er vi stolte over at have leveret komponenter til et projekt som dette, der i den grad støtter op om den grønne omstilling.

En unik løsning til et unikt projekt

Brintanlægget er som nævnt det første af sin slags her i landet, og der er tale om et særdeles innovativt og grønt projekt. Det var vigtigt for KK Wind Solutions, at de fik en skræddersyet løsning til den konkrete case. Det var ganske enkelt ikke en mulighed at benytte en standardløsning, og det blev hurtigt tydeligt, at der skulle tænkes ud af boksen. Det unikke projekt krævede en unik løsning.

Kunde

Brande Brint

Installationsadresse

Fløvej 37, 7330 Brande

Samarbejdspartnere

KK Wind Solutions

Hos Priess A/S er vi heldigvis eksperter i specialløsninger. Vi gik derfor i gang med at udarbejde en transformerstation, der imødekom alle de konkrete behov, krav og ønsker, kunden havde. En del af opgaven bestod i at levere en transformerstation, der kunne tilpasses alt det udstyr, der skulle tilknyttes brintanlægget. KK Wind Solutions vidste nemlig, at det ville være nødvendigt at beskytte en del udstyr imod vind og vejr, og at tilpasningen af transformerstationen derfor var helt central. Det var altså et af vores vigtigste fokusområder.

Med innovative projekter må man forvente løbende justeringer

Når man kaster sig ud i noget nyt, må man forvente, at der løbende sker ændringer i planerne. Det gælder naturligvis også i forbindelse med et innovativt projekt som dette. Projektet blev hurtigt sat i gang, men KK Wind Solutions havde løbende ønsker til justeringer. Det blev simpelthen nødvendigt at ændre på transformationen for at sikre, at den kunne huse udstyret til brintanlægget.

Det blev blandt andet nødvendigt at ændre på placering af dør, højde på transformerstationen og fundamentet. Disse ændringer blev hurtigt implementeret, så KK Wind Solutions endte med lige præcis den løsning, de havde brug for, og som var mest ideel for projektet.

En samlet løsning – leveret direkte på lokationen

Hos Priess A/S vil vi gerne gøre leveringen og implementeringen så let som muligt for vores kunder. Det gjaldt naturligvis også dette projekt, om end vi havde at gøre med noget helt andet udstyr end det, vi typisk laver transformerstationer til.

For at gøre det hele så let som muligt fik KK Wind Solutions mulighed for at levere det udstyr, der skulle opbevares i transformerstationen, på vores fabrik. Vi sørgede derefter for at anbringe udstyret i transformerstationen for derefter at levere den samlede løsning direkte på projektets lokation.

Processen blev altså gjort så nem og overskuelig som muligt for KK Wind Solutions, og samtidig fik de en specialløsning i høj kvalitet. Løsningen gør stor gavn i det innovative og grønne projekt, og hos Priess A/S er vi stolte over at have haft en finger med i spillet.

Relaterede kundecases

Skal vi drøfte dit projekt?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit behov og vores løsninger.

  Din specialist

  morten_krabbe
  Morten Krabbe
  Salgschef
  +45 2938 6877
  mkr@priess.dk