Energiforsyning

Strømforsyning er under forvandling overalt i verden. Vedvarende energi rykker ind i form af blandt andet solcelleparker. Priess A/S leverer bl.a. transformerstationer til solcelleparker i det anerkendte plug & play-koncept, hvor de blot skal tilsluttes, når de ankommer på pladsen. Enkelt og ressourcebesparende.

 • Høj kvalitet
 • Stor erfaring
 • God service
 • Lang levetid
 • Minimal vedligeholdelse
 • Fokus på videreudvikling

100% dansk produceret

Alle transformerstationer fra Priess A/S bliver produceret på vores egen fabrik i Vinderup, inklusiv 99 % af alle dele, som indgår i husene.

Det garanterer god dansk kvalitet, hurtig leveringstid og høj fleksibilitet.

Kvalitetssikring af transformerstationer

Vi tester løbende vores Transformerstationer. Dette er for at operatør og forbipasserende altid har den bedst tænkelige sikkerhed. Dette sker blandt andet ved, at vi gennem tiden har gennemført flere akkrediteret Lysbuetest serier på vore transformatorstationer – senest i 2020. Vi tester vores transformerstationer i henhold til DS/EN/IEC 62271-202. Derved opnår vore testede transformatorstationer en klassifikation som hedder DS/EN/IEC 62271-202 – IAC-AB. Vi har gennem tiden gennemført test med både 20 kA og 36 kA i 1 sek.

En lysbuetest er en test, som sikrer, at forbipasserende ved en transformerstation ikke bliver skadet, hvis der skulle ske en kortslutning i stationen. Det er ikke et lovkrav i Danmark at skulle gennemføre lysbuetest. Men for at sikre dig den bedste og mest sikre station tester vi løbende vores transformerstationer.

Specialfremstillede transformerstationer

Foruden standardstationer kan vi uden problemer levere kundespecificerede stationer i mål med spring på 200 mm (bredde/længde) og i den farve efter RAL-skalaen, du ønsker.

Vi kan levere komplet til site. Du vælger selv, om du selv vil stå for levering og mellemspændningsanlæg, eller om vi skal stå for det.

Alle specialfremstillede stationer er opbygget som vores standardstationer, men er alle øget i størrelsen af profilrør samt forstærket i tagprofiler. Herudover er taget også aftageligt, som ved standardstationer. Taget kan løftes med et løftebeslag i hvert hjørne.

Alle stationer (også standard) leveres med eller uden betonfundamentsplade med dine udsparinger til kabelpåføring.

Skal vi drøfte dit projekt?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit behov og vores løsninger.

  Din specialist

  Morten Krabbe
  Salgschef
  +45 2938 6877
  mkr@priess.dk