Erstatningsstationer

Er din transformerstation af ældre dato? Og trænger den til en udskiftning? Så kan vi hjælpe dig med, at erstatte den eksisterende station med en ny.

Erstatningsstationer bruges når indmaden ikke fejler noget og den udvendige kapsling er skadet eller trænger til en opfriskning. Samtidig undgår man omkostninger ved gravearbejdet. Det kan også være at der er opstået behov for en ekstra dør eller lignende.

Der er to muligheder for erstatningsstationer. Du kan enten vælge at få produceret en erstatningsstation, som passer til det allerede eksisterende fundament. Eller du kan vælge at få monteret et nyt fundament rundt om det gamle, hvilket sikrer et stærkt og solidt fundament flere år frem.

Erstatningsstation tilpasset eksisterende fundament

Vi producerer en ny overdel, som erstatter den eksisterende station, og som passer ovenpå det allerede eksisterende fundament. Vores erstatningsstationer kan anbringes på fundamenter af hvilket som helst mærke.

Overdelen bliver produceret ud fra det gamle fundaments mål og males efter dit ønske. Stationens døre kan placeres efter ønske.

Det er nemt at montere den nye overdel, da den bliver leveret samlet på stedet. Vi er selvfølgelig behjælpelige med kranarbejde, hvis du ønsker.

Erstatningsstation til nyt fundament
Vi monterer et nyt stærkt stålfundament udenom den gamle transformerstations fundament. Det nye fundament består af en ny bundramme bestående af fire sider, som placeres ovenpå solide fundamentblokke.

Når den nye bundramme er monteret, løsnes den gamle transformerstation fra det gamle fundament. Herefter løftes den gamle station af og en ny fastgøres på den nye bundramme.

Om erstatningsstationer
Alle vores transformerstationer er opbygget af varmgalvaniserede stativer af firkantrør beklædt med 1,25mm zink-magnesiumplader. Taget er aftageligt og produceret af 1,5mm zink-magnesiumplader.

Har du spørgsmål til erstatningsstationer?
Har du brug for vejledning til, hvilken erstatningsstation du skal vælge? Eller har du brug for yderligere information? Så kontakt vores salgsafdeling her.

Skal vi drøfte dit projekt?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit behov og vores løsninger.

  Din specialist

  morten_krabbe
  Morten Krabbe
  Salgschef
  +45 2938 6877
  mkr@priess.dk