Teknikhuse

Priess A/S er i dag et af landets største og førende producenter af præfabrikerede teknikhuse.

Vores teknikhuse bygger på samme koncept som vores transformerstationer, som siden 1991 er solgt i mere end 10.000 enheder og er et gennemprøvet produkt.

Vi tilbyder mange unikke varianter af tage samt af indvendig og udvendig beklædning.

Anvendelsesmuligheder

Teknikhusene kan indrettes med et kvajlskab, hvor rør og kabler bliver opbevaret tørt og sikkert. Via udsparinger i fundamentet føres fiber nemt og sikkert ind i selve teknikhuset. Kvajlskabet kan aflåses med en individuel nøgle.

Øvrige anvendelsesområder er: Kedelhuse, inverter til solcelleanlæg, koblingsudstyr til vindmøller, el-tavler eller udstyr til fibernet.

Kundetilpassede løsninger
På grund af vores modulopbyggede koncept har vi mulighed for at tilpasse og indrette teknikhuse efter dine ønsker og behov.

Husets dimensioner kan variere i modulspring af 200mm, og de udvendige døre kan placeres hensigtsmæssigt, således både installation og vedligehold kan udføres på den mest optimale måde.

I større teknikhuse, hvor der kan være behov for løft med kran, kan taget altid afmonteres. Det samlede teknikhus leveres på en præfabrikeret betonflise, som er forberedt med de udsparringer, der kræves til kabelgennemføringer.

Udvendig beklædning
Udvendigt er vores teknikhuse som standard beklædt med profilerede zink-magnesiumplader og malet med grøn strukturfarve som standard efter en ønsket RAL farve.

Har du specielle krav til husets beklædning af hensyn til f.eks. bymiljø, kan vi nemt tilpasse teknikhuset til det aktuelle opstillingssted. Se varianter af udvendig beklædning her.

 

Fordele:

 • Husene er fuldt monterede med installation af lys, ventilation, el m.m.
 • Fuldt funktionsdygtige, når de er afsat på sitet
 • Individuel placering af døre i størrelser fra 600 til 1400 mm. Dør og fløjdør op til 2400 mm
 • Indvendig montering af tekniske installationer, som giver stilrene og arkitektoniske huse med minimal risiko for hærværk
 • Den indvendige opdeling af rum er tilpasset dine behov af hensyn til de tekniske installationer
 • Det er muligt at indrette teknikhusene med særskilte rum til opbevaring af nødstrømsanlæg og køleanlæg.

Skal vi drøfte dit projekt?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit behov og vores løsninger.

  Din specialist

  kim_ravn_mortensen
  Kim Ravn Mortensen
  Key Account Manager
  +45 2938 7084
  km@priess.dk