Telecom

Et sikkert hus til følsomt udstyr
Sofistikeret teleudstyr er yderst følsomt over for skiftende temperaturer og barsk klima. Fugt, luft og støv kan desuden være ødelæggende for installationer og resultere i nedbrud og hyppige driftstop. Og det er naturligvis ikke acceptabelt i en branche, hvor driftsikkerhed har førsteprioritet. Derfor ved vi også, at du som Telecom-kunde stiller meget høje krav til de teknikhuse, der skal beskytte det følsomme udstyr.

Din virksomheds behov er i centrum

For at imødekomme kundernes behov er Priess Shelters indrettet med klimaløsninger, elektriske installationer, racks m.m. Alle shelters kan designes til at rumme racks, UMTS/LTE udstyr, Power Interface Units, batterier, UPS-anlæg og fiberguide management.

Optimale forhold – klimaløsning
Shelters fra Priess Digital Infrastructure A/S til Telecom-branchen kan etableres med forskellige former for ventilation. Det sikrer, at der opretholdes et optimalt miljø på trods af udendørs temperaturvariationer og den varme, som det aktive udstyr genererer.

Priess Shelters er omkostningseffektive løsninger, der let kan tilpasses individuelle krav, og samtidig garanterer pålidelig beskyttelse af Telecom-branchens udstyr.

 • Ventilation/køleløsninger
 • El-installationer
 • Transientbeskyttelse
 • Sikringsløsninger som indbrud, brand og adgangskontrol
 • Racksystemer
 • UPS anlæg

Skal vi drøfte dit projekt?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit behov og vores løsninger.

  Din specialist

  Kasper Langhoff Wenzel
  Key Account Manager
  +45 2146 6986
  klw@priess.dk