Dansk kvalitet siden 1921

Priess A/S er et traditionsrigt firma med rødder tilbage fra 1921. Siden da har fabrikken i Vinderup tilpasset sig den løbende udvikling i markedet. Priess A/S er Danmarks førende leverandør af et bredt spekter af produkter til drikkevand, spildevand, fjernvarme, bredbånd, forsyning mv.

Virksomheden tilbyder både standard og kundetilpassede løsninger, hvor Priess sørger for, at alle individuelle behov og ønsker opfyldes. Vores løsninger med fuldmonterede huse der er klar til at slutte til på site, er meget eftertragtede.

Priess beskæftiger +250 medarbejdere, fordelt på produktion, salg, administration, planlægning og udvikling/teknisk afdeling.

Priess har et godt ry, er lokalforankret med vestjyske værdier og tager et stort socialt ansvar i lokalområdet. Virksomheden har en loyal medarbejderstab, der har mange års anciennitet og derfor er med til at sikre den forsat eksisterende særlige ånd.

Målsætning

Vi ønsker forsat, at være markedsleder på teknikhuse. Herudover ønsker vi at etablere os på nærmarkederne med vores fleksible løsninger og proaktive tilgang til produktudvikling, samt at fortsætte udviklingen og markedsføre miljøvenlig off-grid teknologi.

Vi sikrer gennem tæt samarbejde med vores kunder løbende udvikling af vores produkter, så de hele tiden tilsvarer kundernes behov og sikrer både vores og kundernes konkurrenceevne.

 

Mission

Vi leverer plug and play løsninger, der bidrager til vedvarende energitransformation i Europa.

 

Vision

Vi vil anerkendes som “best in class” på vores kernemarkeder i Europa.

Ejerforhold

Priess A/S ejes af Alfred Priess Holding A/S.

Målet er at udvikle Priess A/S til at blive en moderne industri virksomhed, med ambitioner og øget fokus på teknologiske produkter og international ekspansion. Priess A/S overtog Intego Shelters i april 2016 og flyttede produktion fra Aalborg til Vinderup. I maj 2018 overtog virksomheden Pipeteq Solution, som er specialist inden for fjernvarme optimering. I starten af 2019 blev det tyske datterselskab Priess Deutschland GmbH etableret.

Ledelse

Ledelsesgruppen består af Thomas Rohde (Administrerende Direktør, CEO) og Niels Brøker (Økonomichef, CFO).