Bredbånd

Gennem effektiv kundekontakt har Priess Digital Infrastructure A/S gennem årene fået stor erfaring inden for bredbåndssektoren. Gennem den erfaring, som Priess Digital Infrastructure A/S har opnået, er Priess fiber-bredbåndskonceptet blevet udviklet. Dette koncept er baseret på produktion af skræddersyede teknikhuse, der består af standardkomponenter som ”Plug & Play” løsning.

Med udgangspunkt i din virksomheds unikke behov kan Priess Digital Infrastructure A/S tilbyde fuldt monterede bredbåndsshelters med kvejlstativ, 19” rack installationer, føringsveje, aircondition eller frikøling (eller kombineret) samt UPS-anlæg – også med brændselsceller.

Om bredbånd shelters

Med Priess Digital Infrastructure A/S Shelters kan vi tilbyde bredbåndssektoren en kvalitetsløsning med lang levetid og et minimum af vedligeholdelse til alle former for tekniske installationer og elektroniske udstyr.

 • Ventilation/køleløsninger
 • Elinstallationer
 • Transientbeskyttelse
 • Sikringsløsninger som indbrud, brand og adgangskontrol
 • Racksystemer
 • UPS anlæg


Sikkerhed frem for alt
I bredbåndsbranchen er sikkerhed og driftsikkerhed en afgørende faktor – også når det gælder Shelters, der beskytter værdifuldt udstyr og fortrolige informationer. Priess Digital Infrastructure A/S har specialiseret sig i at designe Shelters, der opfylder netop disse krav.

Alt det du har brug for
Udover at være indbruds- og brandsikrede kan vores Shelters til bredbånd også integreres med kvejlrum, antistatiske gulve og naturligvis EDB gulve, hvor alle rør og kabler opbevares tørt og sikkert.

Skal vi drøfte dit projekt?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit behov og vores løsninger.

  Din specialist

  Kasper Langhoff Wenzel
  Key Account Manager
  +45 2146 6986
  klw@priess.dk