Priess A/S styrker sin position på markedet for transformerstationer

Gennem et EU udbud på leverance af transformerstationer er Priess A/S blevet tildelt kontrakterne på transformerstationshuse og el-montage.

Gennem et veltilrettelagt og godt gennemført fælles EU udbud på leverance af transformerstationer til N1, Konstant og Dinel, er Priess A/S blevet tildelt kontrakterne på transformerstationshuse og el-montage, ud fra en samlet vurdering af de opstillede vægtningskriterier.

Priess A/S konsoliderer dermed sin markedslederposition med ugentlige leverancer til de fleste geografiske områder, herunder leveringer til Danmarks fire største byer.

Salgsansvarlig Morten Krabbe udtaler: ”Det er skønt, når hårdt arbejde belønnes. Hele Priess A/S organisationen har bidraget til at gøre os så konkurrencedygtige, at vi kan lande endnu en rammeaftale.” Morten fortsætter: ”Der er investeret både i moderne maskiner, ligesom der er investeret i organisationen, således at Priess A/S har været i stand til at gå forrest for at kunne tilbyde kundetilpassede, fuldt færdigt monterede transformerstationer, som PLUG & PLAY.”

Rammeaftalen, der er underskrevet, er på 3 år med mulighed for forlængelse op til 6 år. Rammeaftalen omfatter ca. 300 transformerstationer per år, med muligheder for levering af andre optioner.

Priess A/S beskæftiger omkring 160 medarbejdere, med fabrik i Vinderup og salgskontorer i Aalborg og Rudkøbing. Priess A/S har desuden stiftet Priess Deutschland GmbH med base i Nordtyskland, for at understøtte et stigende salg til Tyskland, specielt inden for teknikhuse til bredbånd og fjernvarme.

Kontrakten er gældende fra april 2019 og det forberedende arbejde med at fastlægge de endelige detaljer og rutiner er godt i gang. Indfasningen vil ske gennem en løbende overgang, hvor forudsætningen er en grundig oplæring og introduktion til produkter og ordreprocedurer.

For yderligere information, venligst kontakt:

Morten Krabbe – mobil 29386877 – mkr@priess.dk

Ole Christiansen – mobil 29387078 – obc@priess.dk