Priess A/S udvider i Tyskland og etablerer datterselskab Priess Deutschland GmbH

Priess A/S har oplevet en forsat vækst på teknikhusløsninger, som bliver leveret til kunder i hele Skandinavien og Tyskland, og Priess A/S ser store fremtidsperspektiver på det tyske marked indenfor teknikhusområdet, men også andre produktsegmenter. For at styrke engagementet i Tyskland har Priess A/S derfor etableret Priess Deutschland GmbH med base i Flensborg.

I den forbindelse er Katja Tessin bevet ansat. Hun er vores første tyske salgsmedarbejder med fast bopæl i Tyskland. Katja har studeret i både Tyskland og Danmark og taler derfor flydende tysk og dansk, samt har en stor forståelse for kultur og traditioner i begge lande. Hun kommer til at arbejde med ansvarsområder indenfor salg og service samt markedsudvikling på det tyske marked i tæt samarbejde med hovedselskabet i Danmark. Vi byder Katja velkommen.

KATJA TESSIN

Plug & Play – en nøglefærdig løsning

Priess A/S har de senere år oparbejdet stærke faglige kompetencer indenfor ”PLUG & PLAY” løsninger, hvor der leveres nøglefærdige løsninger on site ude hos kunderne. Vores kunder kan således i mange tilfælde koble anlægget på nettet samme dag som huset leveres. Dermed kan de være hurtigere i drift, fordi man undgår unødig håndværkeraktivitet på byggepladsen. Markeds- & forretningsudviklingschef for teknikhuse Carsten Skov forklarer: ”Vi ser en klar tendens i dagens marked, hvor totalløsninger på teknikhuse fylder meget mere end tidligere. Det betyder, at Priess A/S i dag leverer mange teknikhuse, som er fuldt udstyret og med anlæg monteret. De bliver sendt fra vores danske fabrik til kunder i hele Skandinavien og Tyskland. Således er Priess A/S i dag i stand til at levere disse totalløsninger ude hos vores kunder på forskellige markedssegmenter som fjernvarme, bredbånd, kombinerede kraftvarmeproduktionsanlæg samt transformerstationer.

Priess A/S er konstant proaktiv og meget innovativ sammen med kunderne i forsøget på hele tiden at udvikle nye produktområder for Priess ”PLUG & PLAY” konceptet, for disse kundetilpassede teknikhuse. Priess A/S har en stor ambition om løbende at udvikle nye løsninger og bringe øget merværdi ud til slutbrugeren og kunderne.

Mange aktiviteter i Tyskland

Vi har fremhævet vores ”PLUG & PLAY” løsninger for bredbånd med en udstilling på den tyske Breko-Fiberdays messe i marts. Der var stor interesse for vores nøglefærdige og kundetilpassede løsninger. Priess A/S siger endnu en gang mange tak for de gode snakke og besøg på vores messestand.

Indsatsen i Tyskland fortsætter i løbet af 2019 med bl.a. diverse kommende kundebesøg, fagmesser og ikke mindst lanceringen af den tyske version af Priess hjemmesiden (www.priess-web.de).