Priess Sundheds Event

Vi ruller den røde løber ud til et spændende sundhedsevent, der strækker sig fra mandag den 28. august til søndag den 10. december!

Over 140 dedikerede medarbejdere har allerede sagt ja til at deltage i vores sundhedsmåling, der omfatter tjek af vægt, kropsanalyse, blodtryk, kolesteroltal og blodsukkermålinger.

Og hvorfor prioriteres det? Fordi vi værdsætter vores medarbejdere og vil gerne sætte fokus på den overordnede sundhed.

Men det stopper ikke her! Hele 90 medarbejdere er i øjeblikket i gang med en spændende konkurrence om at gå flest skridt som en del af Dansk Firmaidræts “Tæl skridt kampagne”. Hvem tror du, vinder?

Vi holder også ugentlige holdtræninger hos vores lokale fitnesscenter, Vinderup Fitness, så alle kan komme i form og føle sig godt tilpas. Og ikke mindst bruge tid med kollegaerne på en anderledes måde.

Og som om det ikke var nok, kan vores medarbejdere se frem til nogle spændende foredrag om emner som stress, kost og arbejdstrivsel.

Sidst, men ikke mindst, afslutter vi eventet med en slut sundhedsmåling for alle 140 deltagere. Vi er spændte på hvordan resultaterne vil se ud efter dette fantastiske sundhedsinitiativ.