Prioriteten er klar: Grøn Omstilling i Produktionsdanmark

Vi er stolte over at være frontløbere i den nødvendige grønne omstilling, og det er dejligt at blive anerkendt for det! Tak til Klimaklar teamet fra DI – Dansk Industri for deres støtte og ros efter vores gennemførte Klimaklar-forløb i marts i år.

Men hvad indebærer det egentlig at have gennemført Klimaklar gennem Dansk Industri? Det betyder, at vi som virksomhed tager aktivt ansvar for at reducere vores klimapåvirkning og CO2-udledning. Vi investerer i energieffektivitet og vi indgår samarbejder og partnerskaber, der er afgørende for at nå vores klimamål og bidrage til den globale klimakamp.

Siden marts 2023, hvor vi gennemførte Klimaklar-forløbet, har der været en spændende udvikling hos Priess. Vi har udvidet vores team med dygtige kollegaer for at imødekomme vores vækst og ambitiøse mål. Samtidig har vi arbejdet intensivt på at indsamle de nødvendige data til at udarbejde vores CO2-regnskab. Det er vi også nået i mål med.

Vi er stolte af vores stempel som Klimaklar Produktionsvirksomhed og fortsætter vores engagement i at gøre en positiv forskel for klimaet og vores samfund. Sammen kan vi skabe en grønnere fremtid!