10 års Jubilæum hos Priess

Den 2. maj fejrede vi vores gode kollega – Kim Ravn Mortensen.

Kims rejse har været fyldt med spændende kapitler! Tilbage i 1993 startede han som elev i købmandsbranchen og avancerede til salgsleder i Kvickly Struer. Han har også haft en sjov oplevelse som butikschef (fredsbevarende styrke) i en FAKTA butik – man kan sige, at han virkelig har set det hele!

I 2007 tog Kim et skifte og blev elektriker, men efter 5 år vendte han tilbage til salgsverdenen og begyndte at sælge solceller, noget han havde arbejdet med som lærling. Og så, i 2014, begyndte det vigtigste kapitel i hans karriere hos Priess. Kim startede hos os som back office og har siden arbejdet med alt fra el-området til huse og master. I 2016 tog han salgsansvaret i Vand og Industri – hvor han virkelig trives med den mangfoldighed og de forskellige udfordringer, han møder hver dag. For Kim er det en fornøjelse at arbejde med forskellige brancher og møde nye mennesker – det er en verden væk fra den ensformighed, han oplevede som butiksansat.

Kim har været med på rejsen gennem Priess’ vækst og forandringer, specielt de sidste par år med en voksende organisation og til det moderne setup vi har i dag. Kims bidrag har været uvurderligt, og vi er dybt taknemmelige for hans dedikation og engagement.

Lad os hylde Kim for hans fantastiske indsats og de mange mindeværdige øjeblikke, han har skabt gennem årene.

TAK, Kim, for alt hvad du gør!