Opsamlingskar

Priess A/S har udviklet 3 forskellige typer af opsamlingskar til transformerstationer, da det nu er et lovkrav, at der er fuld olieopsamling i alle transformerstationer (IEC 62271-202).

3 typer af opsamlingskar

Stålkar
Vores stålkar er produceret af opbukket zink-magnesiumplade, som fuges i alle samlinger. Alle stålkar kan leveres med en aftagelig endegavl, så transformer kan rulles ind. Endegavlen boltes, og der gives efterfølgende fugemasse.

Vi leverer stålkar efter dine ønskede mål. Så har du specielle krav om størrelser, kan vi nemt opfylde disse. Hvis du ønsker yderligere korrisionsbeskyttelse, monterer vi gerne tagpap på undersiden af stålkaret.

Betonfundament
Transformerstationer kan leveres med 350mm højt betonfundament, således olieopsamlingen er integreret i fundamentet og kan indeholde 100 % olie.

Oliedug
Som et alternativ til til stålkar og betonfundamenter kan Priess A/S levere en dug til olieopsamling, som kan samles på stedet og leveres i løsdele. Det er en løsning, som montøren kan have med i bilen og samle ude på stedet ved transformerstationen. Oliedugen kan leveres i 5 forskellige størrelser fra 200kVA til 1600kVA.

Skal vi drøfte dit projekt?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit behov og vores løsninger.

  Din specialist

  morten_krabbe
  Morten Krabbe
  Salgschef
  +45 2938 6877
  mkr@priess.dk